• Op 3 en 4 juni exposeer ik tijdens het kunstweekend van Castricum....

  1 juni 2023

  Deze keer zowel oud als nieuw werk en hoop weer eens wat te verkopen... Vanuit amsterdam krijg ik af en toe de vraag of ik uit de serie "Amsterdam = ..... "   de amsterdammertjes wil verkopen.   Dit weekend zal ik er enkele tentoonstellen en er een prijs bij zetten.

  Lees meer >> | 146 keer bekeken

 • Panorama Castricum

  16 mei 2017

  Nadat ik meerdere dorpsgezichten gemaakt heb van Castricum, nu maar eens  een surrealistisch acrylschilderij van mijn geboortedorp . Ben er 3 maanden mee bezig geweest maar de klus is geklaard en de eerste reacties zijn goed. Vanaf 20 mei hangt het schilderij 7 weken op de expositie "Castricumse Streken"; georganiseerd door de Werkgroep Oud-Castricum die dit jaar 50 jaar bestaat. In totaal komen er 125 kunstwerken te hangen waarvan er 6 van mij bij zijn. Ben erg benieuwd hoe er op mijn nieuwste werk, met de titel : Castricum... van schelpenstrand tot polderland" gereageerd gaat worden .... Verwacht dat het druk en erg gezellig zal worden!

  Lees meer >> | 1114 keer bekeken

 • het volgende 'project'....

  20 augustus 2010

  Nadat het schilderij over de aanslag op New York was voltooid ben ik direct met het volgende schilderij begonnen. Dit keer een vrolijker onderwerp over iets waar ik al jaren, ieder keer weer met veel interesse naar toeleef: De Tour de France.

  Het wordt een kleurrijk acrylschilderij met gemengde techniek. Weer niet erg voor de hand ligend maar het moet wel een uitdaging blijven !

  Lees meer >> | 2044 keer bekeken