Dit is de website  van Ton Revers , "autodidact" ;  geboren en getogen in Castricum,  Noord Holland.

Beste kunstliefhebbers ,

Welkom op mijn kunstsite!. Sinds de eindjaren '70, ben ik op verschillende vlakken kunstzinnig bezig. Zowel met het maken van olieverfschilderijen , keramiek en andere kunstzinnige uitingen.

Het maken van olieverfschilderijen gebeurde in eerste instantie  "thuis tussen de schuifdeuren" maar voor de inspiratie en de gezelligheid ben ik in de loop der tijd lid geweest van verschillende  creatieve clubjes.   

In de jaren '90 ben ik overgestapt op andere technieken zoals het werken met glas-in-lood, speksteen, zelfdrogende klei  en keramiek. Vooral bij het  bedenken en maken van humoristische onderwerpen ( zoals de  sportbloopers)  kan ik  "mijn ei goed kwijt".  Ik hoop daarom in de toekomst nog meer van dit soort eieren te leggen !!!

De laatste tijd ben ik me weer wat meer gaan toeleggen op het schilderen; niet meer met olieverf , maar met acrylverf en gemengde technieken. Daarnaast heb ik ook het maken van keramiek echt ontdekt...  ooit begonnen met het maken van een asbakkie... maar als niet-roker, snel overgestapt op het maken van allerelei onderwerpen !

Wilt u het allemaal rustig bekijken?  Klik  dan de items aan bij  GALERIE....

U krijgt dan wat meer info over de betreffende kunst-uitingen. Bovendien kunt  u de werken uitvergroten door op de foto's te klikken.

Veel plezier met het bezichtigen van mijn site .... en reacties zijn uiteraard welkom op mijn mailadres agr_cas@hotmail.com  . (tel. 0251-650789  en 06-15133178  )

Groeten, Ton